ZorroIsa

Valpar födda 22 Februari! 5 tikar & 3 hanar!

Vi kan nu med glädje annonsera om vår nästkommande Alaskan Malamute kull. Det är mellan vår egenuppfödda tik Spotty Dot’s Aromatics Elixir ”Isa” och vår engelska import hane Malamaison It’s All True ”Zorro”. Det blev totalt 8 valpar med 5 tikar och 3 hanar!

Vi är väldigt spända på att se denna härliga kombination av hundar då det ligger mycket fina linjer bakom båda två, så som tjeckiska, polska, amerikanska och engelska. Vi förväntar oss valpar med bra och grov benstomme, härlig könsprägel, kraftiga huvuden, effektiva rörelser med bra drive, korrekt svans men framförallt ett härligt temperament.

Zorro är en mycket kraftfull hane med ett vackert och maskulint uttryck. Han rör sig med vägvinnande rörelser med mycket drive i. Zorro är efter den polska Multi Ch hanen Lord of The Rings Appalachian som så fint och förtjänstfullt visats i utställningsringen runt om i världen av Katka på kennel Shamanrock i Tjeckien. Frodo har vunnit Cruft’s, visats på The Nationals i USA med placering samt flera champion titlar världen över. Zorro är sin pappa upp i dagen då han är en exakt kopia rent exteriört. Vi är mycket stolta över att få ha Zorro i vår kennel och att vi nu även får en möjlighet att använda honom. Detta är verkligen linjer som bidrar till utvecklingen av Alaskan Malamutes i Sverige. Zorro har visats en hel del både i England och i Sverige. Han har flertalet CK, CACIB, BIR, BIG placeringar samt Cruft’s kvalificerad både 2014 & 2015. Han är friröntgad på både höfter och armbågar med HD grad A och ED ua (0) samt fri på ögonen. Han har också genomfört BPH (beteende och personlighetsbeskrivning hund) med skott och klarade detta med bravur. En super trevlig kille med mycket energi och power, alltid glimten i ögat och en mycket bra tillgång i det spann vi kör här hemma.

Isa är en kraftfull och stor tik med mycket massa och benstomme. Även hon har väldigt effektiva rörelser, lång fin nacke och överlinje, fin svans, härligt uttryck och ett fantastiskt temperament. Isa är som sagt vår egen uppfödning mellan Shannuq’s Magnificent Mixi och Multi Ch hanen Asim Polarni Usvit från Tjeckien. Isa är helsyster till vår egen Dexter som vi behöll ur samma kull. Vi är mycket stolta över denna kull som visat sig få fantastiska hälso och utställningsresultat. Isa har också fina meriter från utställningsringen med CK, CERT, BIR samt varit en del av våra vinnande uppfödar och avelsklasser. Även hon är friröntgad på höfter och armbågar med HD grad A och ED ua (0), fri på ögonen (2011 & 2013), godkänt BPH samt genomgått Fjällräven Classic. Isa arbetar även hon inom draget men föredrar att ha sällskap med sig.

Intressenter av denna kull är välkomna att höra av sig till oss. Vi vill gärna veta mer om er och vad just ni har att erbjuda en valp från just vår kennel.

Stamtavla

Malamaison It’s All True Multi. CH.WW.BIS.BISS Lord of the Rings Appalachian AM CH Windrift’s This is the Timei
POL CH Fair Play Appalachian
Chayo Fortune and Glory at Malamaison AM CH Kasaan’s Take the Fortune N Run to Chayo
CH Chayo Forget me Not
Spotty Dot’s Aromatics Elixir DKCH,CZCH,INTCH,CLUBCH,SlovakCH DKJUB07,KBHV.08,Asim Polárni Úsvit CZCH ICH SLOCH PLCH Brad Pitt Del Lago Degli Orsi
CZCH PLCH Delightful Anny Inditarod
Shannuq’s Magnificent Mixi KBHV-04 NORDV-04 Hopi Point’s Grizly Bear
Shannuq’s Howling Una

Comments are closed.