polly

Toot’s Earlybird ”Polly”

Ägare:  Kennel Spotty Dot´s Född: 19 september 2008 Färg: Vit med svarta fläckar
Höfter: HD grad A Armbågar: ED ua (0) Mentalbeskrivning: Känd Mental status BAER-test: Bilateralt hörande

HP
CK
VHC Darlington Championship Show, England

Polly köpte jag ifrån Aase Jackobsen från kennel Toot’s i Norge. Polly är den dalmatiner tik som ska stå till grund för min satsning på dalmatiner uppfödningen. Hon är en otroligt social och lyhörd hund, trots att hon är en dalmatiner 🙂

Polly är född den 19 september 2008 och tog sitt första CK redan vid tio månaders ålder. Då hon är sparsamt utställd ser jag fram emot den nya tävlingssäsongen detta året. Anleddningen bakom hennes sparsamhet är att jag ville att hon skulle få tid på sig att mogna och växa i lugn och ro. Polly följer mer än gärna med ut till min islandshäst Venus och hon älskar att sprinag med under ridturerna.

Polly är även hon höfleds- och armbågsröntgad med utan anmärkningar, mentaltestad med utmärkt resultat och ett genomfört hörseltest med bilateralt hörande. Vidare är hon en oehört feminin tik med väldigt uttrycksfulla ögon med ständigt bus i dem. Polly ingår även hon i ledarskapet tillsammans med Tazz i spannet.

Polly har nu fått sin första kull (B-kullen) år 2012 med med Team’s Mac. Det blev 4 hanar och 4 tikar, 7 svarta och 1 brun prickig. Mer information om den här kullen kan ni läsa mer om under fliken valpar, tidigare kullar.

Stamtavla

NUCH SUCH Perdita’s Counterstrike NUCH Spotnik’s Quick Quackery DECH NUCH PLCH Perdita’s Inside Information
NUCH Spotnik’s New Network
Perdita’s Flower Power NUCH SUCH Perdita’s Inkasso
Perdita’s Give Me Five
NORDUCH WW-08 Toot’s You Can Call Me Al INTUCH NORDUCH NV-05 SV-05 Toot’s Working Class Hero NORDUCH SUCH Spotnik’s Unbuttoned Uniform
NUCH SUCH Perdita’s Keep An Eye On Me
NUCH Toot’s Unforgivable Sinner Toot’s Ready 4 Whatever
NUCH SUCH Toot’s No Milk Today

Galleri

Comments are closed.