Kiwi

 Libertia A Million Reasons
”Kiwi”

JVDH KBH JV-18

Ägare: Kennel Spotty Dot’s & Libertia Född: 2017-04-05 Färg: Grå och vit
Höfter: HD grad B/C Armbågar: ED ua (0) Ögon: Fri (2018) PN: Normal

Tysk junior champion
Köpenhamns junior vinnare 2018
Crufts kvalad 2019
BIR baby x 2 (Belgien)
Golden Trophy Baby Vinnare 2017
BIR valp
BIG 2 valp

Kiwi kom in i våra liv med hjälp utav ödet, för någonstans så tror jag nog det redan var förutbestämt. För er som följer oss vet då också att Kiwi är halvsyster till Mike. De har alltså samma pappa. Tyvärr förlorade vi Mike vid 6 månaders ålder och året därpå föds Kiwi och ja resten är historia. Kiwi är från den otroligt snygga hanen Libertia Reggae Master ”Marley” och hennes mamma är Libertia Papa Razzi. En kullsyster till Multi Ch Multi V Libertia Americano ”Hugo” som vi visat framgångsrikt under åren 2017-2019. Kiwi är från Peri Burnside på Irland på Kennel Libertia. En kombination med otroligt fina och rastypiska hundar med helt outstanding rörelser! Jag är så otroligt tacksam gentemot Peri och Scarlett för denna möjlighet och Kiwi betyder så väldigt mycket för mig.

Kiwi är en tik som jag både ser likheter med hennes pappa men även hennes morbror. Hon är, i mina ögon, en kombination av enbart det bästa. En mindre tik med härlig feminin utstrålning, substansfull kropp, underbara rörelser, väldigt fint uttryck och med en energi som inte gå av för hackor. Denna tjej är en nallebjörn till utseende men en bulldozer på insidan. Mycket energi som lämpar sig väldigt bra inom draget där hon verkligen visar framfötterna.

Hon började sin karriär med att vinna BIR baby i Belgien och därmed Golden Trophy baby vinnare 2017 för att sedan ta flertalet BIR valp. Hon är ganska sparsamt utställd, men är trots detta tysk juniorchampion samt Köpenhamns junior vinnare 2018. Hon har tagit BIR med CERT på Åland, Finland.

Vi ser fram emot att planera hennes första kull inom kort.

Stamtavla

C.I.B. IE CH RS CH
Libertia Reggae Master
C.I.B. CSSP CH
Rasta-Man Shamanrock
Guisky De Jungla Negra
CSSP CH
Ice Puppy Shamanrock
Libertia Sunday Girl C.I.B. IE CH
Tamon Del Biagio For Libertia
IE CH
Cherdene Rosie O’Grady For Libertia
Libertia Papa Razzi C.I.B. IE CH
Tamon Del Biagio For Libertia
Iron Butterfly Del Biagio
Gwykon De Jungla Negra
Libertia Poker Face C.I.B. CSSP CH
Rasta-Man Shamanrock
Abisha Od Batsa Zagroda At Libertia