Alaskan Malamute / C-litter

Cato

Cato

Födda: 2012-09-27

Shannuq’s Magnificent Mixi har nu fött 4 små valpar.Pappan till valparna är Cato från Alaskas Miqila ifrån Danmark. Vi vill passa på att tacka Line och Morten för det fina samarbetet. Cato är en svart hane som kommer ifrån Line Olesens egen uppfödning på kennel Alaskas Miqila i Danmark.

Cato är en kraftfull hane med mycket personlighet och gentlemanna egenskaper. Han har en mycket god dragvilja, kraftig benstomme, mycket vackert huvud och en bra bröstkorg. Hans temperament är precis det som vi söker efter på kennel Spotty Dot´s, det vill säga en lugn och stabil hane som inte är rädd för att arbeta och testa nya saker. Cato har sedan tidigare två kullar i Danmark och vi hoppas nu på att han även får en kull i Sverige.

Båda föräldrarna är godkända på både höfter, armbågar och ögon. Vi ser väldigt mycket fram emot den här kombinationen och tror att det kommer bli väldigt sociala och trevliga hundar med bra benstomme och fint temperament.

Ni som är intresserade av en valp ifrån den här kombinationen är hjärtligt välkomna att höra av er till oss för mer information kring hundarna.

Stamtavla

Cato Benji DKCH INTCH KLBCH DHCVHD Moon Song’s Pearl Asla
Noatak’s Beau Radtja Du Kigga
Alma Noatun’s Agda Djaevelsbid DKCH INTCH KBHV-00 KBHV-02 DKKV-02 KLBCH NCH Kajsenborg’s Naughty
Alma Noatun’s Embla Ulvefod
Shannuq’s Magnificent Mixi KBHV-04 NORDV-04 Hopi Point’s Grizly Bear Hopi Point’s Eskimo Bear
SL CH Snowlion’s Anana Of Hopi-Point
Shannuq’s Howling Una SUCH Kronsäter’s Hauk Av Bik-Ka
Mihakias Millenium April Wine

Comments are closed.