LexieLexie

lexie

Spotty Dot’s Black Swan  ”Lexie”

Ägare: Julia Siljelund, Järfälla Född: 25 augusti 2012 Färg: Vit med svarta prickard
Höfter: HD grad B  Mentalbeskrivning (MH): ej genomfört

HP uppfödargrupp – valp

Lexie är ur en kull på nio valpar. Denna kull var Polly’s första kull och vi kunde inte vara mer stolta över alla fina prickisar. Lexie bor uppe i Stockholm vis Järfälla tillsammans med sina ägare Julia och Fredrik, även nära vänner till oss. Så här beskriver dem Lexie.

Lexie är vår första hund, en mycket glad och mysig hund. På sommaren älskar hon att bada och springa lös i skogen och på vintern är det alltid lika kul att dyka ned i snön. Lexie är en perfekt sällskapshund då hon följer med oss på allt vi gör.
På dagarna är Lexie på hunddagis och aktiverar sig och leker med andra hundar. När hon kommer hem är det bästa som finns att lägga sig i sängen eller soffan för att sova.
Det bästa med Lexie är att hon, precis som oss, är väldigt morgontrött. På helgerna kan hon ligga i sängen till kl 10-12. Knappt då får man upp henne.
Lexie är även väldigt kramgo och pussas gärna. Närkontakt är viktigt för henne. Hon är även världens bästa vakthund. Hon hör allt och markerar utan tvekan om det står någon utanför dörren, eller om någon främling kommer för nära bilen.
I våra ögon är Lexie världens bästa hund. Hon är det bästa som hänt oss. Vi är så glada över att vi fick chansen att köpa denna underbara tös. Vi älskar Lexie obeskrivligt mycket!

lexie

Spotty Dot’s Black Swan  ”Lexie”

Owner: Julia Siljelund, Järfälla Born: 25 august 2012 Colour: White with black spots
Hips: Free (HD grad B)  Mental test (MH): not tested

HP breedersgroup – puppy

Lexie is one out of nine puppies and they are from Polly’s first litter. Lexie lives in Stockholm by Järfälla with her owners Julia and Fredrik, who also is very closed friends to us. This is what they have to say about Lexie.